U bent hier: Home > Over ons > Onze adviseurs

Onze adviseurs

Nadine Fijten - de Jong
Allround opticien en samen met haar man Hartger, het gezicht van Tempel Optiek. Service en Mode staat hoog in het vaandel bij Nadine. Zij is een echt ‘mensen’ mens en verzorgt, naast haar winkelwerkzaamheden in de winkel, ook de thuisservice in de regio. Nadine is fan van het brillenmerk Cazal, vanwege de opvallende en uitgesproken ‘’early 80 ties’’ uitstraling.

Hartger Fijten
Sinds 2010 werkzaam voor Tempel Optiek en sinds oktober 2013 de enige directeur van Tempel Optiek en Hoorcentrum. Professionaliteit, service en fashion zijn voor Hartger de elementen waar Tempel Optiek en Hoorcentrum voor staat. Hartger heeft een voorliefde voor die merken die het modebeeld veranderen en bepalen, denk aan Woodone, vanwege het vakmanschap en het materiaalgebruik, al deze monturen worden met de hand vervaardigd en gemaakt van houtsoorten!

Peter van Valen
Zeer ervaren opticien en contactlensspecialist, met affiniteit voor het detail. Peter is verslaafd aan het zonnebrillenmerk Serengeti vanwege de geweldige eigenschappen, van naar zijn zeggen, het beste zonnebrillenmerk ter wereld.

Bart Jan Oldeman
De Optometrist van Tempel Optiek. Bart Jan onderzoekt de gezondheid van uw ogen om eventuele oogafwijkingen of oogziektes op te sporen. Ook behandelt hij samenwerkingsproblemen van de ogen en meet hij speciale contactlenzen aan. Zijn favoriete brillenmerk is Vinyl Factory, dit vanwege het aparte materiaalgebruik en de rock&roll feel van dit merk.

Kerstin Desch
Kerstin heeft professionaliteit hoog in het vaandel, als Duitse "Optiekmeister" heeft zij naast het aanmeten van brillenglazen een passie voor haar contactlenspraktijk. Haar monturen merk is Theo.

Siona Marlin
Opticien en bijna afgestudeerd optometrist en altijd bezig met mode. Siona is tevens het foto- en videomodel van Tempel Optiek en Hoorcentrum. Ze is erg fan van Prada vanwege de 'catwalk' uitstraling van dit merk.

Bekijk onze collectie brillen óf loop eens binnen bij een onze vestiging in Schiedam. Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers? Stel deze online via het contactformulier.