U bent hier: Home > Hoorcentrum

Ondervind zélf het hoorcomfort van de nieuwste generatie hoortoestellen

Goed horen behoort tot de basis behoefte van de mens. Wanneer het gehoor achter uitgaat, kan dit langzaam tot vervelende situaties leiden. Vaak zie je dan dat men moeite krijgt om zich goed mee te bewegen in onze dynamische maatschappij. Waardoor het gevaar ontstaat dat men in een isolement komt.
In werk situaties kan het zo zijn dat u uw collega’s verkeerd verstaat, waardoor er irritatie op kan treden. Thuis altijd de discussie met uw partner dat hij of zij duidelijker moet praten of dat u beter moet luisteren. En dat de TV zo hard staat altijd. Voor beide partijen een zeer vervelende situatie.

Het beeld bestaat dat hoortoestellen lelijk en oncomfortabel zijn. Dit is helemaal niet meer van toepassing. Net zoals de bril zijn hoortoestellen er in vele maten, vormen en kleuren te verkrijgen. Met een subliem geluidskwaliteit ook in moeilijke situaties zoals feestjes, recepties, vergaderingen, maar ook op de fiets en de motor. Maar hoe goed een hoortoestel ook is, alles hangt af hoe deskundig het toestel wordt aangemeten. Tempel Optiek is StAr geregistreerd, dat houdt in dat er altijd een gediplomeerd audicien met uw gehoor bezig is, dat we samenwerken met alle zorgverzekeraars, KNO artsen en audiologische centrums. Een StAr audicien wordt verplicht om zijn kennis up to date te houden. Daarnaast worden onze hoorspecialisten door fabrikanten intensief getraind en opgeleid, zodat ze alle in en outs weten van de hoortoestellen. Zodat alles perfect kan worden afgesteld. Want het gaat er om dat u weer optimaal kan horen en kan genieten van elk geluid in alle omstandigheden. Omdat Tempel Optiek & Hoorcentrum onafhankelijk is kunnen we elk hoortoestel leveren in elke prijsklasse, wat bij uw gehoorverlies van toepassing is.De nieuwste generatie hoortoestellen kunnen dusdanig geprogrammeerd worden dat de toestellen onderling kunnen communiceren, zodat de toestellen onderling altijd goed zijn afgesteld. Daarnaast kunnen de toestellen herkennen in wat voor geluidssituatie u zich bevindt, en stelt het toestel automatisch een programma in zodat u altijd de perfecte geluidskwaliteit ervaart en in alle situaties goed kunt horen. Ook in de meest rumoerige situaties kunt u nu gesprekken volgen en voeren. De toestellen zijn klein en met een mini luidsprekertje in het oor ontstaat een perfecte weergave en men heeft geen last meer van gefluit.Om goed te beoordelen welk hoortoestel bij u past, heeft u de mogelijkheid om toestellen uit verschillende prijs- en niveau klasse te proberen. Zo kunt u zelf bepalen welk toestel het beste bij u past en hoeveel geld u er voor over hebt. Naast de vergoeding van de zorgverzekeraars heeft Tempel Optiek & Hoorcentrum een betaalplan. Zodat u altijd een hoortoestel kan dragen wat het beste bij u past.Daarnaast is klein onderhoud ook gratis en u krijgt 10% korting op onderhoudsproducten. Mocht u toe zijn aan een nieuwe bril dan krijgt u 10% korting op het totaal bedrag, van de bril.Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest en laat u voorlichten. Wij zien u graag bij ons in de winkel.