U bent hier: Home > Contactlenzen > Zachte lenzen

Een zachte contactlens?

Een zachte contactlens is er wel in meer dan 10 verschillende uitvoeringen.

Bij Tempel optiek & hoorcentrum werken we alleen met A merken zoals Bausch & Lomb, Ciba vision, Sauflon, Procornea, Johnson & Johnson, Cooper Vision.

Bausch & Lomb heeft al jaren Pure Vision, zowel voor veraf als voor mensen met leesklachten.

Ciba Vision maakt veel soorten lenzen, de daglenzen genaamd Dalies Aqua, de maandlenzen Air optic Aqua voor veraf maar ook voor mensen met leesklachten. Laatstgenoemde lenzen zijn vooral geschikt voor mensen met droge ogen.

Sauflon heeft diverse lenzen. De UV 55 is een prima basis lens geschikt voor dagelijks gebruik, maar Sauflon heeft ook de Clariti, een zeer hoog zuurstof doorlatende lens, voor diegene die hoge eisen stelt aan comfort.

Procornea is een Nederlandse contactlens leverancier die volgens ons tot de top behoort met zijn lenzen. Is absolute top in rand afwerking en optische kwaliteit en het voordeel is: bijna alles is mogelijk, van standaard maandlenzen tot lenzen die geheel op maat worden gemaakt. Tempel optiek heeft zeer geavanceerde apparatuur om alles van uw oog te meten en dat terug te vertalen in een subliem passende contactlens. Wij zien dat onze klanten die deze op maat gemaakte lenzen dragen nooit meer iets anders willen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, laat u informeren naar uw mogelijkheden.

Cooper Vision is onze leverancier van onder anderen Biofinity. Een zeer goede maand lens vooral voor droge ogen en voor mensen die comfort over de gehele dag willen.

Johnson & Johnson is weer terug van weg geweest. Na ruim een jaar van de Nederlandse markt afwezig te zijn geweest is Johnson & Johnson weer terug met de Oasis. Een lens die 1 maal per twee weken vervangen dient te worden.

Naast bovengenoemde lenzen zijn er nog veel meer zachte contact lenzen te verkrijgen. Tempel optiek & hoorcentrum kan alles leveren. We zoeken de juiste lenzen voor uw ogen.

Tempel optiek levert lenzen via een lensplan of losse verkoop.

In het lensplan heeft u geen zorgen meer. Alles is gedekt, controles zo veel als u wilt, verzekering voor uw lenzen bij breuk of verlies, vloeistoffen en elk halfjaar weer nieuwe lenzen op de juiste sterkte. Al vanaf € 15,= pm.

Maar u kunt ook los uw lenzen kopen, dan betaald u wel voor de controles en vloeistoffen. De lenzen zijn dan ook niet verzekerd. U heeft al maandlenzen voor een halfjaar voor € 45,-.

Meer weten over zachte lenzen? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van ons contactformulier óf loop eens binnen bij onze vestiging in Schiedam.